Helder communiceren met je bezoekers, betere informatievoorziening en een duurzame vervanger voor het programmaboekje. Dit zijn enkele van de vele voordelen die je krijgt als je een eigen festival app hebt in StageTime - de festival store.

Waarom StageTime?

Één op één communicatie

Sta in direct contact met al je festivalbezoekers

Duurzaam

Vervanger voor het programmaboekje, alle nodige informatie kan gedeeld worden via de app

Festivalbeleving

StageTime helpt mee aan je totale festivalbeleving!

Persoonlijk programma

Bezoekers kunnen eenvoudig hun eigen programma samenstellen voor op het festival

Overzichtelijk

Eenvoudig overzicht van wat er nu gaande is op het festival

Friend finder

Bezoekers kunnen altijd zien waar hun vrienden zijn op het terrein

Alles in één

Met StageTime heb je in een korte tijd een eigen festival app die bezoekers kunnen vinden via de StageTime festival store of middels een eigen link. Eenmaal gedownload kunnen ze, geheel offline, alles inzien van je festival zoals: het laatste nieuws, programma/blokkenschema, ontvangen van pushberichten, extra informatie & de Friend Finder.

Community

Je eigen app in StageTime betekend niet alleen dat je een uniek middel hebt om je bezoekers beter te bereiken, je bent ook automatisch onderdeel van de StageTime community. Hierdoor komt jouw festival (app) ook nog eens onder de aandacht van festivalbezoekers die andere (soortgelijke) festivals bezoeken!

Focus op jouw festival

Een volledig eigen app in de StageTime festival store biedt vele mogelijkheden. Naast het directe contact met je bezoekers, is het ook nog eens een duurzame manier van informatie leveren!

 • iOS en Android app
  Een volledig eigen festival app die beschikbaar is in de StageTime festival store.
 • Informatiespreiding
  Door het plaatsen van nieuwsberichten en het sturen van pushberichten kun je bezoekers beter op de hoogte stellen van alle wijzigingen tijdens je festival.
 • Goede communicatie
  Een eigen app is een ideaal middel om in direct contact te staan met je bezoekers.
 • Festivalprogramma
  Heb je een ingewikkeld programma of vrij eenvoudig? StageTime biedt verschillende oplossingen voor het tonen van je festivalprogramma (waaronder een blokkenschema).
 • Persoonlijk programma
  Bezoekers kunnen vooraf al een eigen persoonlijk programma samenstellen, zodat ze goed voorbereid je festival kunnen beleven!
 • Interactieve kaart
  Hierdoor weet de bezoeker altijd waar hij is en wat er om hem heen gebeurd.
 • Pushberichten
  Belangrijke mededeling of wil je iets onder de aandacht brengen? Stuur een pushbericht en iedereen is direct op de hoogte!
 • Offline beschikbaar
  Het komt vaak voor dat het bereik tijdens een festival wat minder is. Geen probleem voor StageTime, gezien je complete festival app offline werkt.
 • Youtube video's
  Voeg youtube video's toe aan het programma om bezoekers alvast de populairste nummers te laten luisteren.
 • Filteren op tags
  Heb je een groot programma en wil je dit categoriseren voor de bezoeker? Met StageTime kun je programma items taggen, waarop bezoekers in de app weer kunnen filteren.
 • Friend Finder
  Dit mag niet missen in je eigen festival app! De Friend Finder, laat je bezoekers elkaar eenvoudig terugvinden op het terrein.
 • Statistieken
  Meten is weten! Statistieken zijn enorm belangrijk om te weten wat je bezoekers leuk vonden tijdens je festival en eventuele verbeterpunten. Informatie die onmisbaar is ter verbetering van je festivalbeleving!
 • Zelfservice
  Alles in StageTime is zelfstandig te beheren. Natuurlijk zijn wij wel bereikbaar om je te helpen als ergens iets misgaat!
 • CMS
  StageTime werkt met een custom ontwikkeld content beheersysteem die helemaal gericht is op de festivalorganisator. Hierin kun je alles aanpassen met betrekking tot je festival app (ook nog tijdens je festival).

Deze festivals staan al in StageTime

Ook je eigen festival app in de StageTime festival store?

Mijn festival aanmelden