Sneekweek

6 - 14 augustus 2016

De officiële app voor Sneekweek 2016

Met de Sneekweek 2016 App ben je direct op de hoogte van de agenda’s van alle muziekpleinen, artiesten, café’s en kroegen. Je ziet eenvoudig wat er op dit moment live speelt in Sneek of wat er straks gaat komen. Daarnaast kun je ook je eigen agenda samenstellen om jouw Sneekweek vooraf al in te delen.

“Tijdens de Sneekweek ben ik altijd aan het zoeken waar mijn vrienden zijn, nu was een blik in de app genoeg om ze te vinden. Het maakt een festival zoveel leuker!” – Leo Flapper (Bezoeker Sneekweek)

De Sneekweek beleef je niet alleen, dat doe je met je vrienden. Zodra je verbindt met Facebook zie je alle locaties in Sneek van vrienden die de Sneekweek App gebruiken. Hierdoor raak je je vrienden nooit meer kwijt en weet je altijd direct of er vrienden aanwezig zijn in de stad of op het starteiland.

Sneekweek App in het kort:

  • Interactieve kaart met alle café’s, pleinen, restaurants en activiteiten.
  • Agenda van alle kroegen / café’s / pleinen en artiesten.
  • Ontdek waar je vrienden zijn in Sneek.
  • Sneekweek nieuws.
  • Zoeken in artiesten, pleinen, café’s, activiteiten.
“Ongetwijfeld wil je een eigen app. Iedereen wil een app. Maar wat wil je dan precies en wat zijn de mogelijkheden? CrowdCaptain helpt je zó soepel dat die app er is voordat je het doorhebt en precies zoals je wilde. Snel, secuur en betaalbaar.” Tamar Brüggemann (Directrice Wonderfeel)

Deze festivals gebruiken CrowdCaptain

Ook je eigen festival app in de StageTime festival store?

Mijn festival aanmelden