Oerol

9 - 18 juni 2017

De officiële app voor Oerol 2017

Sinds de oprichting van Oerol in 1982 is het festival, dat plaatsvindt op het eiland Terschelling, uitgegroeid tot een internationaal fenomeen. Met elk jaar meer dan 55.000 bezoekers heeft het de harten van veel theater/muziekliefhebbers veroverd. 10 dagen lang wordt het eiland omgetoverd tot één groot podium voor theater, dans & muziek.

De eerste zomerzon, een prachtig eiland, een vernieuwend theaterprogramma vol nationale en internationale theatergroepen en lekkere muziek om tussendoor even bij uit te rusten of juist op los te gaan. – Aldus Oerol

De Oerol App

Oerol heeft CrowdCaptain benaderd voor het ontwikkelen van de Oerol app voor 2017! Niet alleen als digitale festivalgids, maar ook als uitbreiding op de befaamde Oerol experience. Voor zowel doorgewinterde Oerol fans als bezoekers die voor het eerst gaan heeft de app veel te bieden.

Stel bijvoorbeeld je complete programma vooraf samen, ontdek dankzij de handige filters de leukste optredens en verras vrienden die ook aanwezig zijn op Oerol met een drankje dankzij de Friend Finder. Tevens houdt de organisatie je actief op de hoogte met de laatste wijzigingen en belangrijke push berichten.

“Ongetwijfeld wil je een eigen app. Iedereen wil een app. Maar wat wil je dan precies en wat zijn de mogelijkheden? CrowdCaptain helpt je zó soepel dat die app er is voordat je het doorhebt en precies zoals je wilde. Snel, secuur en betaalbaar.” Tamar Brüggemann (Directrice Wonderfeel)

Deze festivals gebruiken CrowdCaptain

Ook je eigen festival app in de StageTime festival store?

Mijn festival aanmelden